h-technika


8000 Székesfehérvár, Budai út 151.
Telefon: 06-22/509-690, E-mail: htechnika@t-online.hu

Légszűrők

Bemutatjuk az Vokes Air szűrőanyagokat

A Vokes Air német légszűrőket gyártó vállalat. Célunk, hogy a lakások, irodák , szállodák és ipari üzemek levegőjét tisztábbá tegyük ,a legcsekélyebb költséggel.

Az átlagos városi levegőben sok kátrány füst és por van, valamint szerves anyagok is. Idővel ezek a szennyeződések minden felületre ,a legeldugottabb zugokba is lerakódnak, ezzel több-kevesebb gondot okozva. A felületek elszennyeződése lehet pusztán esztétikai hátrány ,de komoly műszaki probléma is: a motorok túlmelegedése az érzékelők téves adat-továbbítása, üzemzavarok, a felületek gyorsabb ,egyenetlen kopása és ezekkel a karbantartási költségek jelentős növekedése.

A légcsatornákban lerakódott por gombák és baktériumok táptalaja , belső térbe jutva allergiás panaszokat és légúti megbetegedéseket okoz.

Amennyiben szeretne többet megtudni, itt olvashat többet: Vokes Air szűrők részletes bemutatása »

Kérjük válasszon szűrő típust:

 

Szűrőpaplanok

 

bővebben


Tekercses szűrők (Roll Band Filter)

Az Vokes Air szűrőtekercsek elasztikus, progresszív felépítésű üvegszálból állnak; tisztalevegő pldalról összenyomva egytámasztó szövettel. A tárolóképesség meg van növelve egy fiziológiailag jelentéktelen, szagtalan porkötőanyaggal. Egy előfeszítő szalag megkönnyíti a behúzást.

bővebben


Kazettásszűrők

A kartonkeretű kazettás szűrőt a tervezett szűrőanyaggal és lyukacsos lemezborítással mindenféle szellőző, légfűtő-, és klímaberendezésnél használják.

bővebben


Zsebesszűrők - NOVATEX

A Vokes Air zsebes szűrőt a szellőzés, klíma és gyártástechnika területein alkalmazzák a szállított levegő tisztítására. A beépítés az adott felvevőkeretbe történik a falnyílásokban, illetve a légcsatornákban.

bővebben


Zsebesszűrők - FIBATEX

A Vokes Air zsebes szűrőt a szellőzés, klíma és gyártástechnika területein alkalmazzák a szállított levegő tisztítására.

bővebben


Redősszűrők - MACROFALT szűrő

Nagyteljesítményű szűrő mindenfajta porhoz
A Macrofalt szűrőt a részecskealakú légszennyezések leválasztására találták ki a szellőzés és klímatechnikai berendezésekhez. A légáram optimális szűréséhez minimális helyre van szüksége.

bővebben


Redősszűrők - MACROPAC szűrő

Nagyteljesítményű szűrők mindenfajta porhoz

bővebben


Redősszűrők - MACROSOL szűrő

Az aerosol rendszerekhez  

Az Vokes Air Macrosol szűrő a csekély beépítési mélység mellett nagy effektív szűrőfelülettel rendelkezik. A tartósan elasztikus szűrőcsomag repedésbiztonsága az 1 000 Pa-t is eléri. Emiatt a technika miatt a poráttörés nem lehetséges.

bővebben


Aerosol szűrők - Reatex

 A reatex típusú nagyszilárdságú aerosolszűrőt a termelési ágazatban alkalmazzuk, ahol a kritikus porokkal terhelt légmennyiséget kell tisztítani.

bővebben


Hepatex M69 technika - Tisztahelyiség technika

Ezen gyártási sorozatú aerosolszűrőt ott alkalmazzák, ahol a levegő tisztasággal szemben extra nagy követelményeket támasztanak. A beépítés történhet végső fokozatként szűrőház a szűrőfalakban, tiszta terekben , ahol a nagy tisztaság mellett  ellenőrzött légáramnak meg kell lennie. Az ipari alkalmazás  például az elektronika, mikroelektronika, félvezetők gyártása, gyógyszeripar, vegyipar, mikrobiológia.

bővebben1 [2]    >>    >|

 
h-technika